top of page

Et hjem utenfor hjemmet

Når de helt spesielle anledninger skal feires ønsker man seg ikke først og fremst et utleielokale. De helt spesielle anledninger krever nemlig helt spesielle rammer, og kanskje ser man etter noe som kan erstatte hjemmets etablerte atmosfære av trivsel – en særskilt heldig blanding av det uformelle og det høytidelige. I Dunkejon-gaarden i Gamlebyen, et av Fredrikstads eldste trehus, hilses man av herskapelig patina og 230 år gammel sjarm, og ønskes vel møtt til sitt helt spesielle hjem for dagen. Hjertelig velkommen inn skal du være!

Festlige anledninger
Private møter
Minnesamvær
Fra bryllup til jubileum

Om man skal feire noe spesielt, ha en sommeravslutning med jobben, arrangere barnedåp, gifte seg eller rett og slett bare er i humør for en hyggelig fest passer Dunkejon-gaarden ypperlig. Huset består av flere rom i to etasjer, og gir plass til 45 gjester. I tillegg har vi et chambre séparée til mindre selskaper (12 personer) eller til anretning av mat, utplassering av gaver eller servering av apéritif. Ta kontakt med oss for spørsmål om planlegning av ditt arrangement!

Helt på Privaten

​Det kan være mange årsaker til at det passer godt å ha arbeidsmøter utenfor de normale kontorfasilitetene. Kanskje er det ekstra gunstig med et skifte av omgivelser, kanskje har man et særskilt behov for diskresjon og privatliv eller kanskje man ønsker å ta med gjester til nettopp Gamlebyen. I Dunkejon-gaarden tilbys møterom med projektor og lerret. Vi serverer både lunsj og andre forfriskninger og vi kan ta med hele selskapet ut på en runde i byen i en eller flere pauser.

Private møter
En verdig avslutning

Med sin uformelle høytidelighet er Dunkejongaarden et godt  sted å samles etter et siste farvel med sine kjære. Storstuen har god plass til de fleste minnesamvær, og når maten anrettes i den tilknyttede Simers stue får man også anledning til å snakke med de gjester man ikke sitter rett ved siden av. Maten hjelper vi deg gjerne med å bestille, om du velger smørbrød og marsipankake, buffet eller en større middagsservering. Velkommen til  oss i Dunkejongaarden!

bottom of page